5 lovande kryptokurser valutor förutom Bitcoin som kan bryta deras högtid hela år 2020

Med en altcoin-säsong på väg skulle flera anmärkningsvärda projekt kunna gå mot färska höjdpunkter hela tiden under 2020. Frågan kvarstår om eller vilka som kommer att följa Chainlinks exempel mot okänt territorium.

Medan Bitcoin förblir relativt lugn inom sitt komfortprisområde, har många alternativa mynt fluktuerat betydligt

Decentraliserad finansiering (DeFi) och några framträdande utvecklingar från flera projekt inledde allvarliga prisökningar för olika altcoins, och med tanke på minskningen i Bitcoin Era dominans, en ny Altcoin-säsong boom.

Chainlink (LINK) fortsätter att imponera med sin prestanda och markerar nya topprekord hela tiden efter varandra. Med det i åtanke, låt oss ta en titt på några lovande altcoins som också kan växa upp en ny högtid hela tiden.

„Tezos är en ny decentraliserad blockchain som styr sig själv genom att skapa ett riktigt digitalt samvälde.“ – läser deras webbplats

En av dess mest unika funktioner gäller styrningen, eftersom Tezos försöker bygga beslutsprocessen in i nätverket av användare, istället för utvecklingsteam och gruvsamhällen.

Företaget har sitt huvudkontor i Schweiz och samlade över 200 miljoner dollar i en obekväm ICO på bara två veckor 2017. Efter över ett år med försök och betatest kom den officiella lanseringen av Tezos mainnet i slutet av 2018.

Dess ursprungliga cryptocurrency, XTZ, nådde sitt höga pris hela tiden i februari i år, till cirka $ 4-märket. COVID-19-pandemin kastade emellertid sitt pris till under $ 1, under den senaste marsmorgen. Ändå har den ursprungliga cryptografen i Tezos avsevärt ökat sitt värde sedan dess till cirka $ 3 nu, på en bra plats att hota ATH-nivåerna.

Grunderna bakom projektet är starka, vilket tyder på att tillgången kan grundas för en prissvängning mot oavgränsat territorium ovanför dess nuvarande ATH. Dess verkliga utnyttjande exemplifierades nyligen av den största investeringsbanken i Latinamerika – Banco BTG Pactual. Banken lanserade ett tecken på Tezos blockchain kallad ReitBZ.

Tezos är också ganska populärt inom cryptocurrency-gemenskapen, främst på grund av dess insatsfunktion. Enligt en ny rapport är nästan 93% av all XTZ låst för insatser – mer än något annat bevis-av-stav-baserat cryptocurrency. Som ett roligt faktum var Tezos bland de första symbolerna som erbjöd belöningar som faktiskt kallas ”bakning” av Tezos.