Grijsscala Set om Crypto Ad Campagne te lanceren op CNBC, MSNBC, FOX, en FOX Business

Grayscale Investment, ’s werelds grootste crypto-fondsenbeheerder, brengt bitcoin (BTC), ether (ETH) op de televisie.

Een goed getimede campagne?

In een recente tweet verklaarde Barry Silbert, de oprichter en CEO van Digital Currency Group, het moederbedrijf van Grayscale Investment, Genesis Trading en crypto publicatie Coindesk dat Grayscale deze week een nationale advertentiecampagne zal starten met een tv-reclame op populaire zakelijke nieuwszenders zoals CNBC, MSNBC, FOX en FOX Business.

De advertentiecampagne wordt alom gezien als een katalysator die de mainstream vraag naar cryptocurrencies zou kunnen voeden als de markt zijn bullish momentum voortzet.

Met name zullen de advertenties worden uitgezonden op zakelijke en financiële tv-zenders zoals CNBC, MSNBC en FOX Business, onder andere, die een totaal bereik van meer dan 6,5 miljoen mensen hebben. Grayscale zou willen profiteren van de blootstelling aan een dergelijk mammoet publiek door zowel jonge als oude mensen aan boord van de Bitcoin Era bandwagon te brengen.

Zoals eerder gemeld door BTCManager, een recent rapport van JPMorgan, is gebleken dat, terwijl goud al lang het feitelijke toevluchtsoord is voor de „Baby Boomer“ generatie, millennials affiniteit lijken te hebben met de bitcoin.

Een ander onderzoeksrapport dat eerder dit jaar door de in Los Angeles gevestigde iTrustCapital werd vrijgegeven liet doorschemeren dat meer investeerders naar digitale activa en goud toestromen in het spoor van de COVID-19 pandemie in vergelijking met traditionele investeringsvehikels.

De bovengenoemde bullish bevindingen, in combinatie met de oneindige druk van de dollar door de Amerikaanse Federal Reserve, zijn een getuigenis van het groeiende vertrouwen dat digitale activa, zoals bitcoin, genieten onder mensen die hun rijkdom in veilige activa willen parkeren.

Integendeel, de sceptici blijven echter de belangrijkste cryptocentrische valuta ter wereld aan de kaak stellen.

Eerder dit jaar heeft goudbok en vocale bitcoin-criticus Peter Schiff de bitcoin geslagen omdat de pioniersmunt geen intrinsieke waarde heeft en de huidige BTC-houders enorme verliezen zullen lijden.

Bitcoin Mainstream maken

Grayscale’s aankomende bitcoin advertentiecampagne zal het laatste schot in de arm zijn voor de industrie-brede inspanning die de mainstream bevolking een stap dichter bij digitale middelen wil brengen.

Zoals eerder gemeld door BTCManager, LibertyX, had de toonaangevende Amerikaanse bitcoin ATM-installateur de „Bitcoin on Every Block“-campagne gelanceerd om de inwoners van het land in staat te stellen BTC naadloos met contant geld te kopen bij 20.000 winkels en apothekersketens.