Kraftfuld handelsopsætning for Bitcoin; handel med udviklingen i BTCUSD

De sidste par uger var besværlige for Bitcoin-handlende og investorer. Dog ser BTCUSD klar til et stort skridt. Forhandlere skal have en ordentlig handelsopsætning for at gøre brug af den ustabile bevægelse i BTCUSD.

Da Bitcoin-hvaler ofte er på fand, taber detailhandlere for det meste rentable muligheder. Hvalerne slukker de fordelagtige strategier og griber dem, inden detailhandleren endda indser potentialet i en handel.

Bitcoin-markedsanalysen

Bitcoin’s tekniske analyse afslører, at BTCUSD muligvis foretager et hurtigt skridt. Imidlertid synes muligheden for en nedadgående bevægelse mere sandsynligt i dette øjeblik.

Offentliggjort på: TradingView.com, læse forretningsidéer her.

En times tidsramme for BTCUSD viser, at volumenopdelingen for nylig var højere end den gennemsnitlige handlede mængde i tilfælde af salg. Det indikerer, at sælgerne overmagter køberne på Bitcoin Era markedet.

BTCUSD handelsopsætning gennem teknisk analyse

Trendlinjen i timekortet viser, at den øvre trendlinje blev respekteret ved flere lejligheder. BTCUSD nærmer sig i øjeblikket konvergeringspunktet for de to trendlinjer.

Den fremherskende følelse af markedet indikerer, at Bitcoin kunne flytte ned herfra. I betragtning af dette som det første mulige scenario, bør den første handelsopsætning være:

Kort BTCUSD, da det begynder at falde under den lavere trendlinje. Et ‚bageste stop-loss‘ kan indstilles. Et manuelt stop-loss ville også fungere fint.

Det første mål er som ‚Support 1‘, som er på $ 9.350, og det andet mål er på ‚Support 2‘, som er på $ 9.100.

Det andet mulige scenario er BTCUSD, der bryder over den øvre trendlinje med gode volumener. I dette tilfælde bør handelsopsætningen være:

Går længe på BTCUSD eller køber direkte Bitcoin med en kortvarig oversigt.

Det første mål, i dette tilfælde, er på ‚Modstand 1‘, som er på $ 9.500. Det andet mål er på ‚Resistance 2‘ og er på $ 9.850.

Ovenstående opsætninger er kun til informationsformål. Forhandlere bør kun udføre eller placere handler efter omhyggelig overvejelse af risiko og belønning!